minecraft a provoz servru

More
14 years 1 month ago - 14 years 1 month ago #107 by emigrant
Replied by emigrant on topic Re: minecraft a provoz servru

Driv3r wrote: jak uz sem rek tunel pres pul mapy byl konzultovan a nikomun nevadil az do chvile kdy sem postavil orientacni sloup abych vedel kde mam diru do zeme.bylo to jen prechodne a na to sem te upozornoval pokud to bylo extra vazne poruseni tak trest prijimam.

Drivere, to nebylo o tom sloupu. Pechic moc dobre vedel, ze tohle neni v pohode. ( nerikam, ze bych se nevztekal, ze delas tunel pres celou mapu... ale stejne bych to po chvili remcani uznal ). Tohel cele bylo dusledek delsiho chovani lidi v klanu a ty jsi to asi odnesl nejvic no. Jsme jenom lidi :unsure:

Need a medic ?
Last edit: 14 years 1 month ago by emigrant.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #108 by Pechic
Replied by Pechic on topic Re: minecraft a provoz servru
Ty pruplavy, jsme se bavily a pokud vím, tak jsi řekl že můžou bejt, pokud nebudou moc ničit prostředí. Je mi jasný, že ten jeden tomu moc nevyhovuje, ale tam to lip udělat nešlo.

A pokud jde o "město" tak jsem tam dole nebyl jedinej a pokud chceš věci z truhel tak ti je dam, protože jsem je moc nepoužíval (diamanovy krompač a lopatku) použil jsem je cestou nahoru, když došly kamenný věci. Natěžil jsem tam akorat suroviny. Jo rozbity brnění chtít asi nebudeš, tak ti můžu dát počet diamantu odpovidajici jeho hodnotě.

A co se příspěvků týče, tak v pohodě. Když mi dáš číslo účtu, variabilní symbol, atd... O vykendu bych to mohl poslat. Jinak to asi neudělám, protože to nejni můj účet.

Konec jdu se zase věnovat StarCraftu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: funza15Aladin