- Thank you received: 0
minecraft a provoz servru
- Driv3r
- Topic Author
- New Member
Less
More
13 years 9 months ago #100
by Driv3r
minecraft a provoz servru was created by Driv3r
poněvadž pronájem serveru stoji peníze a emigrant uz to delší dobu táhne sám je na čase podpořit běh a provoz serveru. měsíčně to vyjde na 280kc.momentálně je nás 5 což vychází na jednoho 56kc.což není tak velká částka ovšem pro ty z nás kteří nechodí do práce a maji jen kapesné to může byt velmi nepříjemný.ale věřím že někde najdete tech par korun na zábavu.ja sem pro tech 56 kc platit a rad přispeju. tím ovšem neschvaluji emigrantovo jednaní kdy nejdřív zavře dveře a pak vám řekne že je otevře až zaplatíte. takhle se s kamarády nejedna!věřím že to bylo jen díky té erupci na slunci já byl včera také podrážděny a bolela mě hlava. emigrant zajisté někam zde u místní odkaz kam poslat peníze sice je tu už možnost přes pay pal. ale to nemusí všem vyhovovat já bych radši rovnou číslo učtu.
TO JE asi vše k tomuto tématu pokud bude mÍt někdo další zájem hrát na servru ještě stále je místo stačí požádat některého s ad minu na irc a domluvit se na dalšim postupu.
TO JE asi vše k tomuto tématu pokud bude mÍt někdo další zájem hrát na servru ještě stále je místo stačí požádat některého s ad minu na irc a domluvit se na dalšim postupu.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Pechic
- New Member
Less
More
13 years 9 months ago #101
by Pechic
Replied by Pechic on topic Re: minecraft a provoz servru
Číslo účtu by pro mě bylo jistě lepší. Napsat zde informace, aby se da částka poslat pomocí převodu na účet a nejni problém.
- Driv3r
- Topic Author
- New Member
Less
More
13 years 9 months ago #102
by Driv3r
Replied by Driv3r on topic Re: minecraft a provoz servru
ještě bych rad zaved diskuzi na temna admin servru na minecraft vím ze hodně z naás nenií moc schopných dělat věci se servrem ale po zaškoleni by to možne bylo a to by byla i další část a možnost pro platicí (tedy tuto možnost předpokládám) nevěřim ze by někdo byl tak hloupý a
úmyslně servr poškozoval nebo jinak sabotoval.
úmyslně servr poškozoval nebo jinak sabotoval.
- Driv3r
- Topic Author
- New Member
Less
More
13 years 8 months ago #104
by Driv3r
tak ja už sem zaplatil doufám ze ti to doŠlo jak 100kč na provoz tak 360 za minecraft o který sem tě žádal soukromě o zakoupeni z důvodu tobě oznamenych(ZA TO TI DĚKUJI) bohužel sem netušil ze to budeš šířit dal a tim mě ponižovat AŽ PŘÍŠTĚ BUDU NĚCO CHTÍT RADŠI SI POČKÁM NEŽ TOHLE ABSOLVOVAT ZNOVU. A JESTLI TI VADIL TUNEL POD ZEMI NEBO TEN ORIENTAČNÍ SLOUP. TEN SLOUP SEM SLÍBIL ZBOURAT BYL JEN DOČASNÝ
- emigrant
- Administrator
Less
More
- Thank you received: 3
13 years 8 months ago - 13 years 8 months ago #105
by emigrant
Need a medic ?
Replied by emigrant on topic Re: minecraft a provoz servru
uz se prober... ten server jsem zaplatil ja a travil hodiny nastavovanim a davanim dokupy vsech nastaveni a pluginu. Vubec obecne jsem platil skoro 4 roky hosting, herni servery, hlasove servery atd. .... jen 2-3 krat se stalo, ze nekdo poslal nejakou stovku .... rocne tahle sranda ale prijde na par tisic. A to nemluvim o stovkach hodin stravenych studovanim veci okolo. A nikdy jsem vas nepeskoval a nevybiral desatky, na nikoho nerval a nehral si na fuhrera, protoze me tahle vec okolo efc bavila a bavi. Ale hrnec trpelivosti pretekl. Nerespektovani pravidel bude mit od ted nasledky, stejne tak, jako ze bude mit nekdo potrebu otevirat si hubu nebo mit potrebu urazet me nebo kohokoli jineho a hrat si na machyrka. Pokud se nekomu nelibi, ze jsem CL a nevyhovuje mu to, muze si bezet jinam. Tady ho nikdy nikdo nedrzi.
U tohohle serveru jsem se snazil nastolit podobrem pravidla viz. www.efc-clan.cz/forum/17-minecraft/97-minecraft-efc-server.html ... Take bylo nekolikrat receno, at se kazdy zdrzi staveb na jinem uzemi. Ten svet na MC serveru byl/je spolecny, proto je slusne, kdyz delam stavbu pres pulku mapy, tak se aspon zeptat ostatnich. Ten server byl/je placen z mych penez a nikdo tyto jednoduche pravidla nerespektoval. Proto zavadim jednoduchou vec a tou je, ze od ted se vsichni zucastneni budou podilet na spolecnych vecech. Jinak to tady bohuzel nejde a tudiz nezbyva nez pravidlo cukr a bic.
Toto neni problem MC serveru. Toto je problem, ze par lidem nedochazi, jak se obecne chovat
Takze jako vlastnik a CL timto udeluju podminecne vylouceni Driv3rovi a Pechicovi
Opet opakuju, komu se to nelibi, nikoho nedrzim. Potreba procistit vzduch
U tohohle serveru jsem se snazil nastolit podobrem pravidla viz. www.efc-clan.cz/forum/17-minecraft/97-minecraft-efc-server.html ... Take bylo nekolikrat receno, at se kazdy zdrzi staveb na jinem uzemi. Ten svet na MC serveru byl/je spolecny, proto je slusne, kdyz delam stavbu pres pulku mapy, tak se aspon zeptat ostatnich. Ten server byl/je placen z mych penez a nikdo tyto jednoduche pravidla nerespektoval. Proto zavadim jednoduchou vec a tou je, ze od ted se vsichni zucastneni budou podilet na spolecnych vecech. Jinak to tady bohuzel nejde a tudiz nezbyva nez pravidlo cukr a bic.
Toto neni problem MC serveru. Toto je problem, ze par lidem nedochazi, jak se obecne chovat
Takze jako vlastnik a CL timto udeluju podminecne vylouceni Driv3rovi a Pechicovi
Opet opakuju, komu se to nelibi, nikoho nedrzim. Potreba procistit vzduch
Need a medic ?
Last edit: 13 years 8 months ago by emigrant.
- Driv3r
- Topic Author
- New Member
Less
More
13 years 8 months ago #106
by Driv3r
jak uz sem rek tunel pres pul mapy byl konzultovan a nikomun nevadil az do chvile kdy sem postavil orientacni sloup abych vedel kde mam diru do zeme.bylo to jen prechodne a na to sem te upozornoval pokud to bylo extra vazne poruseni tak trest prijimam.
Moderators: funza15, Aladin