Zmenime mapu ?

• emigrant
  • emigrant's Avatar Topic Author
  • Administrator
  • Administrator
More
13 years 5 months ago #112 by emigrant
Zmenime mapu ? was created by emigrant
Mam tu navrh, ze bychom zmenili mapu na serveru. Preci jenom, momentalne mame vice mene kazdy svuj ostrov a o spolecnem staveni/hrani to moc neni (neni ?).

Proto bych chtel dat hlasovat, ze bychom vymenili mapu, coz je ten nejjednodussi zpusob. Ovsem vsichni prijdou o vse a zacne se nanovo.

Upozornuji, ze mapy cca jednou tydne archivuji, tudiz neni problem ji vratit zpet

Jako budouci mapu bych rad osobne ( paklize nikdo nebude mit vyhrat se zmenou mapy ) videl jeden velky svet ( tundru ), kde by mohlo stavet vic lidi spolecne ( i kdyz uz ted vim, ze nekdo si pujde po vlastnich hned tezit :P )

Proto zahajuji diskuzi zde na foru ( opakuji, rad bych zde na foru )

Need a medic ?
The topic has been locked.
More
13 years 5 months ago #113 by Pechic
Replied by Pechic on topic Re: Zmenime mapu ?
To bude trvat roky, než se tam něco postaví, pokud chceš společný město, tak to nemůže bejt něco o 5 domkách. město musí být několik ulic a aspon tak 20 parcel s barakama.

Spotřeba stavebního materiálu bude fakt obrovská a když všichni začnem od začátku to zase bude. Já mam teď v bednách skoro 12 000 kamenů z toho by se dali udělat nějaký domky, něbo velký hradby okolo města. Tolik kamenů znova těžit nebudu.
  • emigrant
  • Administrator
  • Administrator
More
13 years 5 months ago #114 by emigrant
Replied by emigrant on topic Re: Zmenime mapu ?
No tak to je trochu funny, protoze prvni zminka o tom, ze by to chtelo novou mapu mam urcite od tebe :) Ja novou mapu nepotrebuju - sam jsem spokojen. Ale drzim se pravidla, ze kazdy muze rict svuj nazor a proto jsem se timto chtel zeptat vsech. Ja bych to radsi videl tak, ze bych udelal propojeni mezi stavbama. Uz planuju podvodni cestu k Itchimu :) a to zabere hooodne casu ;)

Need a medic ?
More
13 years 5 months ago #115 by Pechic
Kdy jsem psal, že chci novu mapu? Když jednoznačně mam nejlepší vybavení a suroviny na mapě.

Nepletěš si to ještě něž začala tahle mapa?
  • emigrant
  • Administrator
  • Administrator
More
13 years 5 months ago #116 by emigrant
Replied by emigrant on topic Re: Zmenime mapu ?
Zvlastni, fakt bych prisahal, ze jsem to slysel od tebe. Tak to je jina. A jelikoz k tomu uz nikdo jiny nema co rict, tak to beru tak, ze si tuhle mapu nechame :-)

Need a medic ?
More
13 years 5 months ago #117 by Pechic
Tímto zajisté nezaujímám postoj, že tahle mapa s námi bude na věky. Ale teď bych jí neměnil, protože se otevřely pekelné brány a musíme zastavitinvazi démonů.
Navíc jak mám hodně kamenů, tak mam v plánu si ještě nějaké nabrat a rád bych udělal nějakou stavbu největší budovy na serveru. Jako příklad by mohl posloužit třeba katedrála.