[EfC] MIRANDA PACK - první kroky

• emigrant
  • emigrant's Avatar Topic Author
  • Administrator
  • Administrator
More
16 years 2 months ago - 15 years 3 months ago #49 by emigrant
[EfC] MIRANDA PACK - první kroky was created by emigrant
strejdazendel napsal:

Mno takze par otazecek...

1) Takze prvni vec co bych se chtel zeptat je jak udelam aby jsem po zapnuti byl ihned pripojen treba na ICQ a zvolenej kanal a nemusel jsem to vzdycky pripojovat sam...

Možnosti, vlevo vybereš Stavy, poté Startovní prifily a zde ke každému profilu, jako ICQ nebo IRC označíš Online

2) Jak udelam Autorizaci a abych ji taky nemusel vzdycky psat...

Napřed si potřebuješ udělat autorizaci - efc-clan.cz/circus/news-mainmenu-2/23-so...uakenet-upgrade.html . Poté v Možnostech/ Sítě označíš IRC. Objeví se ti menu IRC. Zde si přepíšeš Přezdívku a alternativní přzdívku ( musí být jiná než Přezdívka) a celé jméno. Dále vybereš list Extra - nahoře. Zde si zkontroluj, že máš pod Akce zaškrtnuto Aktivovat. V Spusti při: vyber v rolovacím menu Quakenet. Zde přepiš /AUTH JMENO NICK na to, co jsi obdržel při autorizačním emailu. Pod tím máš ještě /join #efc-clan, ... sem můžeš dopsat kanály, ke kterým se chceš ještě připojit

3) Po zapnuti mi to vyhodi hlasku ze to chce po mne vlozit smajlik pack.. tak jak na to a kde ho vzit...?

Zkus si zkontrolovat, že máš správně cestu k packu se smajlíkama. Možnosti/Vlastní úpravy/Smajlíky. Tady máš nahoře vpravo cestu k nim. Pro jistotu dej tlačítkem (...) hledat cestu. Tam, kde máš uloženu mirandu .../Miranda IM/smileys/Logans a vybrat Logan_15_ALL. Dáš použít a mělo by jet. Pokud by jsi tam pack neměl, je ke stažení zde efc-clan.cz/MEDIA/SOFT/Logans.zip . Dáš rozbalit a uložit do adresáře zmíněného výše.

4) Jak jsou ty ikony main menu, vyhledat kontakt atd tak tam mam jenom takovou zarovicku s cervenym krizkem dole... neni to ze se nezobrazuje naka ikona..?

Tak to bohužel vypadá na chybu, na kterou se budu muset podívat podrobně :-(

5) Jak zmenim skin..?

No tak to je trochu složitější. Můžeš si skin sám vybrat a stáhnout třeba zde addons.miranda-im.org/index.php?action=display&id=93 . Poté jej rozbalit do ... Miranda IM/skins/Modern contact list. Poté v možnostech Vlastní úpravy/Skin seznamu kontaktů vybereš ten nový. Nebo dáš Procházet a najdš si svůj uloženy a vybereš soubor .msf . Dáš použít a pojede to hned. Ale aspoň pro příště dám nějaký druhý nebo třetí a jednoduché přepnutí rovnou do packu.

To je zatim asi vsechno tak doufam v prijemnou odpoved a ze to pomuze i ostatnim lidem..B)

Need a medic ?
Last edit: 15 years 3 months ago by emigrant.

Please Log in or Create an account to join the conversation.