- Thank you received: 3
[EfC] MIRANDA PACK - první kroky
- emigrant
- Topic Author
- Administrator
Mno takze par otazecek...
1) Takze prvni vec co bych se chtel zeptat je jak udelam aby jsem po zapnuti byl ihned pripojen treba na ICQ a zvolenej kanal a nemusel jsem to vzdycky pripojovat sam...
Možnosti, vlevo vybereš Stavy, poté Startovní prifily a zde ke každému profilu, jako ICQ nebo IRC označíš Online
2) Jak udelam Autorizaci a abych ji taky nemusel vzdycky psat...
Napřed si potřebuješ udělat autorizaci - efc-clan.cz/circus/news-mainmenu-2/23-so...uakenet-upgrade.html . Poté v Možnostech/ Sítě označíš IRC. Objeví se ti menu IRC. Zde si přepíšeš Přezdívku a alternativní přzdívku ( musí být jiná než Přezdívka) a celé jméno. Dále vybereš list Extra - nahoře. Zde si zkontroluj, že máš pod Akce zaškrtnuto Aktivovat. V Spusti při: vyber v rolovacím menu Quakenet. Zde přepiš /AUTH JMENO NICK na to, co jsi obdržel při autorizačním emailu. Pod tím máš ještě /join #efc-clan, ... sem můžeš dopsat kanály, ke kterým se chceš ještě připojit
3) Po zapnuti mi to vyhodi hlasku ze to chce po mne vlozit smajlik pack.. tak jak na to a kde ho vzit...?
Zkus si zkontrolovat, že máš správně cestu k packu se smajlíkama. Možnosti/Vlastní úpravy/Smajlíky. Tady máš nahoře vpravo cestu k nim. Pro jistotu dej tlačítkem (...) hledat cestu. Tam, kde máš uloženu mirandu .../Miranda IM/smileys/Logans a vybrat Logan_15_ALL. Dáš použít a mělo by jet. Pokud by jsi tam pack neměl, je ke stažení zde efc-clan.cz/MEDIA/SOFT/Logans.zip . Dáš rozbalit a uložit do adresáře zmíněného výše.
4) Jak jsou ty ikony main menu, vyhledat kontakt atd tak tam mam jenom takovou zarovicku s cervenym krizkem dole... neni to ze se nezobrazuje naka ikona..?
Tak to bohužel vypadá na chybu, na kterou se budu muset podívat podrobně
5) Jak zmenim skin..?
No tak to je trochu složitější. Můžeš si skin sám vybrat a stáhnout třeba zde addons.miranda-im.org/index.php?action=display&id=93 . Poté jej rozbalit do ... Miranda IM/skins/Modern contact list. Poté v možnostech Vlastní úpravy/Skin seznamu kontaktů vybereš ten nový. Nebo dáš Procházet a najdš si svůj uloženy a vybereš soubor .msf . Dáš použít a pojede to hned. Ale aspoň pro příště dám nějaký druhý nebo třetí a jednoduché přepnutí rovnou do packu.
To je zatim asi vsechno tak doufam v prijemnou odpoved a ze to pomuze i ostatnim lidem..
Need a medic ?
Please Log in or Create an account to join the conversation.